Kaivoveden ilmastus

Kaikki tuotteemme on kehitetty vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Toiminta-ajatuksemme on tehdä asiakkaidemme elämä mahdollisimman helpoksi – aina suunnitteluvaiheesta asumiseen. Kaivoveden ilmastus on yksi ratkaisuistamme.

AkvaSolina-tuoteperheen ensimmäiset ratkaisut julkaistiin jo 20 vuotta sitten. Käytännönläheiset kehittämisideat kiinteistöjen omistajilta ja LVI-alan ammattilaisilta ovat vieneet AkvaSolina-laitteiden kehitystä eteenpäin. 

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä, miten voimme parantaa veden käsittelyä kohteessasi.

akvasolina

Mökille ja kotiin

AkvaSolinan ratkaisut skaalautuvat tarpeesi mukaan kotiin, mökille ja mummolaan. Suunnittelemme sinulle soveltuvan kokonaisuuden kohteesi perusteella. Järjestelmämme käyttövarmuus on erinomainen, koska se ei vaadi erillistä moottorointia.  Myös järjestelmän ylläpito on huomattavasti helpompaa kuin useiden muiden ratkaisujen. AkvaSolina ilmastusratkaisu ei tarvitse säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa. Se on kuin automaattinen veden pesukone, joka tekee ilmastuskiertoja optimoidusti tarpeen mukaan ja niin kaivovesikin pysyy raikkaana.

Akvasolina kaivovesi vedenkasittely

Rakentaminen ja asentaminen

Järjestelmämme on helppoa asentaa ja ottaa käyttöön. AkvaSolina tarjoaa juuri niin laajan kokonaisuuden ja palveluasteen, kuin haluatte ja tarvitsette. Kehittämämme kokonaisuus on mahdollista asentaa hyvinkin pieneen tilaan eli vesienkäsittelyä suunnitellessa ei tarvitse varata erillistä tilaa järjestelmälle. Monelle tämä vähän pinta-alaa vievä ratkaisu on vaikuttanut ostopäätökseen. Moni kilpaileva ratkaisu vie paljon enemmän tilaa. AkvaSolina kaivoveden hapetin mahtuu pieneen tilaan. Ilmastuskierto on mahdollista toteuttaa useilla eri tavoilla. Asennusvalmiista laitepaketeista valitaan sinun kohteeseesi parhaiten soveltuva ratkaisu.

Akvasolina veden laatu

Vedenlaatu

Tiesitkö, että normaali kraanavesi luokitellaan elintarvikkeeksi? Vesi on tuoretavaraa, jonka laatu kärsii, jos se jää putkiin tai kaivoon seisomaan. Lämpökin on riski veden laadulle. Normaali kraanavesi on laadukasta, kun se on hajutonta, mautonta ja väritöntä. Harvalla elintarvikkeella on näin. Voimme kaikki arvioida veden laatua aistinvaraisesti ja olla asiantuntijoita makuasioissa. Parhaimpia makutuomareita ovat usein koti- ja lemmikkieläimet, jotka eivät mielellään juo huonolaatuista vettä.

Akvasolina ilmastuslaitteet

Miten ilmastus tapahtuu?

Ilmastusratkaisu perustuu kaivoveden kierrätykseen ja siinä tapahtuvaan veden hapettumiseen. Tämä tarkoittaa, että veden happipitoisuus (ORP) kasvaa ja samalla vedestä vapautuu kaasuja, kuten rikkivety ja radon. Kaivoa voidaan käyttää puhdasvesireservinä ja veden ilmastus voidaan toteuttaa kaivossa, jolloin erillisiä pumppuja tai säiliöitä ei tarvita. Katso lisätietoja kaivo-ohjesivultamme.

Turvallisuus

Suomessa on paljon alueita, joissa kaivoveden laatu ei ole optimaalisella tasolla. Yleisimpiä, mutta onneksi harmittomia, ovat haju- ja makuhaitat. Lisäksi vedessä voi olla useita terveyden kannalta vaarallisia tekijöitä. Näistä tunnetuin on radon. AkvaSolina takaa, että juomavetesi on aina raikasta ja turvallista. Järjestelmämme ei käytä mitään kemikaaleja veden käsittelyyn, joten voi huoletta käyttää tuotteitamme ilman pelkoa lisäkemikaaleista juomavedessäsi. Ole yhteydessä, niin kartoitetaan yhdessä sinulle soveltuvin ratkaisu.

Saat lisätiedot sekä sinulle sopivat ratkaisut kaivoveden ilmastukseen oheisella lomakkeella. 

Voit jättää kysymyskenttiä tyhjiksi, jos et tiedä niihin vastauksia.

Syötä pitoisuusarvo
Voit syöttää luvun joko KMnO4- tai COD-yksikkönä